Albirea dentara:

Privirea zambetului tau joaca un rol important in viata ta. In multe cazuri, cea mai mare problema pe care o au oamenii cu dintii este colorarea. Multe alegeri ale stilului de viata, precum si procesul natural de imbatranire, pot pata si intuneca dintii. Bauturile: cola, ceaiul, cafeaua si vinul rosu, precum si fumatul pot avea toate impactul asupra colorarii dintilor.
Cele mai recente proceduri de albire a dintilor pot elimina in siguranta aceste pete fara a face rau dintilor. Daca aveti un zambet alb, frumos veti da o impresie mai buna si va veti simti mai increzatori.
Noi oferim un sistem popular de albire la domiciliu pe care il puteti utiliza pentru a obtine rezultate imediate intr-un buget mai restrans.
Excel Dent este specializata in servicii de albire a dintilor folosind unul dintre cele mai populare sisteme de albire a dintilor, Zoom Albirea dintilor.
„Zoom-ul” sistemul ofera optiunea de albire in cabinet, care poate fi finalizata in doar o ora, obtineti dintii albi pana la opt nuante mai albe dupa o singura intalnire si bucurati-va de rezultate uimitoare pentru zambetul dumnevoastra.

Meet The Team