Cosmetica dentara:

1. Obturatii compozit (Plombe)
2. Coroanele de portelan
3. Fatetele de portelan
4. Coroanele de zirconiu

Obturatia compzit este utilizata pentru a repara un dinte care este afectat de degradare, fisuri, fracturi, etc. Cea mai comunca utilizare a unei umpluturi compozite este de a etansa o cavitate, de a reface dintii ciobiti sau uzati, deoarece umpluturile compozite (obturatiile din compozit) sun de culoare alba, ele pot fi corelate cu culoarea dintilor existenti. Prin urmare, ele sunt strans corelate cu nuanta dintilor frontali, cat si pentru zonele laterale dentare. Ele sunt durabile, oferindu-va un zambet de lunga duratam frumos.

Coroane portelan:

O coroana este un capac care acopera intreaga suprafata a dintelui, restabilind-o la forma si dimensiunea originala. Coroana este cea mai frecvent utilizata pentru a proteja si consolida o structura dentara care nu poate fi restaurata cu umpluturi sau alte tipuri de restaurari; pot fi de asemenea folosite pentru a inchide dintii din motive cosmetice.
Coroanele din portelan sunt cele mai folosite, deoarece acesta seamana mult cu smaltul dintilor naturali; coroanele de portelan sunt realizate pentru a se potrivi formei, dimensiunii, culorii dintilor dumneavoastra.

Fatele de portelan:

Fatetele sunt bucati foarte subtiri de portelan durabil, in forma de dinti care pot fi personalizate si colorate pentru a se potrivi dintilor dumneavoastra de catre un laborator dentar profesional. Ele sunt lipite pe partea din fata a dintilor pentru a crea un zambet frumos si atractiv.
Ca in majoritatea restaurarilor dentare, fatetele nu sunt permanente si vor fi inlocuite intr-o zi. Cu toate acestea, ele sunt foarte durabile si vor dura multi ani, facand o mare investitie in aspectul dumneavoastra si in increderea in sine.

Motive pentru fatete de portelan:

– Dinti stricati
– Dinti colorati
– Spatii nedorite sau neuniforme
– Dinti ciobiti sau uzati
Cu ajutor acestor fatete va redam estetica si imbunatatirea aspectului zambetului dumneavoastra.

Meet The Team