Implanturi dentare:

Daca va simtiti constient de zambetul dumnevoastra datorita locurilor dintelui lipsa, un implant dentar ar putea fi solutia pentru a-ti rescastiga increderea.
Conceput pentru a corespunde caracteristicilor dumneavoastra unice, implanturile dentare pot umple golul pentru un singur dinte sau o linie de dinti.
Permiteti echipei noastre de la Excel Dent sa va ajute sa impartiti zambetul fara decalaj cu incredere.
Implanturile dentare va restabilesc zambetul prin inlocuirea dintilor cu o punte (pod) sau o proteza permanenta, deoarece implanturile dentare actioneaza ca dinti naturali, sunt restaurate mecanismele normale de mancare si muscatura. Versatil si durabil, implanturile noastre dentare va permit sa va traiti fara intrerupere viata.
Un implant dentar este plasat in osul maxilarului superior sau inferior pentru a asigura o optiune sigura, de durata de inlocuire a dintilor. Dupa ce osul creste in jurul implantului, implanturile pot avea o coroana, o punte sau o proteza, la fel cum radacinile naturale tin dintii in loc.

Coroane din portelan:

Coroanele dentare pot fi coroane integral ceramice, coroane din ceramica pe zirconiu, metalo-ceramice.
O coroana este un capac care acopera intreaga suprafata a dinteluim restabilind-o la forma si dimensiunea originala. Coroana este cea mai frecvent utilizata pentru a proteja si consolida o structura dentara care nu poate fi restaurata cu implanturi sau alte tipuri de restaurari.

Pot fi de asemenea folosite pentru a inchide dintii din motive cosmetice. Coroanele din portelan sunt cele mai folosite, deoarece acestea seamana mult cu smaltul dintilor naturali. Coroanele de portelan sunt realizate pentru a se potrivi formei, dimensiunii, culorii dintilor dumneavoastra.

Coroanele din zirconiu:

Stomatologia cosmetica este un domeniu de succes, deoarece, cine nu vrea un zambet frumos?

Atunci cand pacientii au nevoie de un copac al dintelui lor, coroanele din zirconiu sunt o optiune pe care medicul dentist le poate recomanda.

Coroanele din zirconiu:

Zirconiu este un metal clasificat ca membru al familiei de titan si este explorat in intreaga lume. Este cunoscut pentru durabilitatea sa, facandu-se un produs ideal pentru utilizarea in coroanele dentare, in special coroane posterioare care necesita multa putere pentru mestecarea si macinarea alimentelor.

Meet The Team