Parodontologie (Gum Direase Tratament):

Boala gingivala, numita si boala paradontala este o stare degenerativa determinata in primul rand de bacteriile gasite in placi. Bacteriile inflameaza si infecteaza tesutul gingiilor si atunci cand sunt lasate netratate, pot provoca indepartarea gingiilor de dinti. Boala parodontala netratata poate duce la pierderea osoasa, pierderea dintilor si recesiunea tesuturilor gingiilor.

Daca gingiile sunt umflate, rosii sau netede sau daca gingiile sangereaza usor este posibil sa aveti boala parodontala. Alte simptome comune alte salii gingivale includ dintii pierduti, mestecarea dureroasa, respiratia urat mirositoare, retractii gingivale, ceea ce fac dintii dumneavoastra sa para mai lungi decat in mod normal. In urma unui consult de specialitate la clinica noastra, dentistul va putea stabili daca suferiti de boala parodontala.

Tratamentul pentru boala gingiilor se bazeaza pe nevoile dentare specifice. In functie de severitatea afectiunii, dentistul nostru poate recomanda curatarea dentara profesionala suplimentara,imbunatatirea igienei orale la domiciliu, tratamentul cu antibiotice, curatarea profunda a radacinilor sau interventia chirugicala a gingiilor. Ne straduim sa vad ajutam sa restabiliti sanatatea orala si sa opriti progresul bolii. Pentru mai multe informatii despre tratamentul parodontal va invitam sa sunati pentru programare si sa ne vizitati in curand.

Meet The Team